Karcher čistilni sistemi

Dobrodošli na oddelku Karcher!

Podjetje TRG d.o.o. je že več kot 17 let pooblaščen prodajalec in serviser naprav znamke Karcher. Nudimo Vam strokovno svetovanje in zanesljive servisne storitve čistilne opreme in strojev, za kar poskrbi strokovno usposobljen kader. Za vsa vprašanja smo Vam dosegljivi na telefonske številke ali pa nam pošljite e-mail in z veseljem Vam bomo odgovorili in pomagali.

S klikom na določeno podskupino, ki se nahaja na vaši levi strani, si lahko ogledate več o prodajnem programu Karcher, ki se v osnovi deli na naprave za dom in vrt, ter naprave za profesionalno rabo.

Odprli smo tudi spletno trgovino, ki jo najdete na spletnem naslovu: www.karcher-trg.si

Še na kratko nekaj o podjetju Karcher: Izumitelj Alfred Karcher je leta 1935 ustanovil podjetje, ki se je sprva specializirano za oblikovanje potopnih industrijskih grelnih elementov. Prodal je 1200 enot do leta 1945.
Leta 1950 pa je izdelal prvi vroče-vodni visokotlačni čistilnik na svetu, ki je postal temelj usmeritve podjetja v čistilno tehniko. Danes, je podjetje Karcher največji proizvajalec visokotlačnih čistilnih naprav na svetu.

Pravnim osebam ponujamo tudi poslovni najem Karcher Profesionalnih naprav! Za več informacij kliknte na zavihek “Poslovni najem”.