Najem čistilnih sistemov

Glavna prednost najema čistilnega sistema je, da pri najemu natančno vemo, koliko bomo morali mesečno odšteti – brez presenečenj! S tem imamo možnost, da znižamo tako stroške svojega poslovanja kot tudi strošek, ki bi ga sicer namenili nakupu nove opreme. Torej, najem čistilnega sistema vam omogoča plačilo po dejanski porabi.

Preverite ponudbo v naši spletni trgovini.

PODJETJE TRG D.O.O. – NAJEMITE NAMESTO KUPITE

 

Delajte na svojem uspehu. Za to vam nudimo fleksibilnost.

Pri najemnem parku Podjetja TRG je ​​poudarek na funkciji, varnosti in razpoložljivosti. Ne glede na to, ali gre za kratkoročno ali dolgoročno dodatno naročilo, v primeru okvare stroja, začasnih naročil ali obsežnih praktičnih preizkusov – poslovni in zasebni uporabniki bodo pri Podjetje TRG našli pravi stroj zase. Zahvaljujoč zelo dobri storitvi imate vedno optimalen nadzor stroškov in vrhunske naprave, ki so kot nove in opremljene z najnovejšo tehnologijo.

Storitev prevzema in dostave za najem opreme

Podjetje TRG ga pripelje . In tudi odpelje..
Ali potrebujete opremo za najem, ki jo dostavimo neposredno na čistilno mesto ali v vaše skladišče? Na želenem mestu bo pravočasno. Storitev prevzema in dostave Podjetja TRG vam prihrani čas in denar. In zagotavlja, da je oprema za najem varno naložena in prevažana.

Kdaj najeti? Kdaj kupiti?

Ali najamete ali kupite stroj, ni odločilno, ampak kaj potrebujete. In da se vam splača. Najem opreme vam omogoča, da izkoristite kratkoročni prodajni potencial brez vezave kapitala.

Sezonski najem: vedno dobro opremljen

Najem opreme vam omogoča opravljanje sezonskih opravil kot npr B. Optimalno pokrijte pometanje – brez velikih naložb. Torej imate stroške za stroj samo, če z njim tudi zaslužite.

Kakovost ustvarja kakovost

Izkoristite najem opreme in storitve Podjetja TRG:

  • vrhunska oprema in dodatki
  • visoka dostopnost
  • bližina
  • fleksibilnost
  • storitev dostave in prevzema
  • kompetentni nasveti naših strokovnjakov

Najem pomeni varčevanje

Najem prinese več kot le prihranek pri naložbah. Najem povečuje vašo finančno fleksibilnost in odpira možnosti za druge naložbe. Poleg tega optimiziran nadzor stroškov, vrhunske naprave so vedno optimalno vzdrževane in z vsemi predpisanimi testi.

Stroški so vedno pod nadzorom

Naša ponudba najema je poštena in pregledna – brez skritih stroškov. Brez nepredvidljivih stroškov, brez neprijetnih presenečenj. To vam omogoča natančen izračun in ponudbo.

Najem z varovanjem

Najem pomeni tudi minimalno tveganje za vas kot uporabnika. Redno strokovno vzdrževanje in pravočasna izvedba vseh predpisanih testov zagotavlja skladnost z zakonskimi zahtevami. Vedno imate popolno napravo in vam ni treba ničesar skrbeti.

Prilagodljivost po potrebi

Vedno uporabljajte točno tisti stroj, ki je optimalen za uporabo. In samo toliko časa, kolikor ga zares potrebujete. Z možnostjo, da ga med trenutnimi operacijami preprosto zamenjate. Brez dolgih presledkov.

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri pravega stroja za vas!

Ljubljana – Prodaja

Prodaja hidravlike in pnevmatike ter rezervnih delov

E: info@podjetje-trg.si

T: 01 500 14 40

Maribor – Prodaja

Prodaja hidravlike in pnevmatike ter rezervnih delov

E: trg-mb@podjetje-trg.si

T: 02 320 20 00

Pošljite nam sporočilo

    Soglašam, da lahko ta spletna stran shrani moje predložene podatke, tako da se lahko odzovejo na moje vprašanje.